Hudpleje- og skønhedsklinik i Odense

Vores Behandlinger

MÆRK EFTER, HVAD DU OG DIN HUD HAR BRUG FOR
Vælg din type af behandling herunder.

Diamantslibning

Diamantslibning er til dig, der vil give sig selv en 1. klasses behandling. Diamantslibning giver en dybdegående peeling, som blidt fjerner de døde hudceller og et meget fint lag af det yderste hudlag.

Brow Lift

Mangler dine bryn også symmetri? Synes du også, at dine bryn tynger dit ansigt? Kunne du også tænke at være fri for at farvelæg dine bryn hver morgen? Så forstår jeg dig godt - Et Brow Lift er lige for dig!

Skinpen

SKINPEN - også kendt som Microneedle
Denne slags behandling er til dig, der gerne vil se resultater og give din hud en gennemgående luksus-behandling samt opnå en smukkere glød og en bedre forudsætning for din kollagen i din hud.

Japansk lifting

Behandlingen bygger på dele fra den kendte japanske healingsmassage - shiatsu massage. Shiatsu ansigtsbehandlingen påvirker kroppens energibalance.

Luksus Frugtsyre

Hos Sooul Skønhedsklinik tilbyder vi ansigtsbehandlinger udført af faguddannet kosmetologisk personale. Vi sætter skønhed og velvære i højsædet og vores hovedfokus er at give dig en skøn oplevelse. Vi tilbyder ansigtsbehandlinger til gode priser, der passer til dig og dine behov, hvad end du søger afslappende wellness eller udrensende peeling.

Lash Lift

Er du også træt af, at bruge oceaner af tid foran spejlet om morgenen? Synes du også, at du kunne bruge tiden på andet end at lægge mascara? Kunne du også tænke dig at sove 5-10 minutter mere? Så forstår jeg dig godt – Et Lash Lift er lige for dig!

Kosmetisk Cupping

En behandling til dig, der ønsker en fantastisk opstramning, løsnet spændinger samt minimeret linjer og rynker. Kosmetisk Cupping er en dybdegående ansigtsbehandling, som er perfekt til dig, der mangler glød og vil give et boost til din hud.

SKINPEN

Denne slags behandling er til dig, der gerne vil se resultater og give din hud en gennemgående luksus-behandling samt opnå en smukkere glød og en bedre forudsætning for din kollagen i din hud.

Deep sooul

Er en luksus ansigtsbehandling til både mænd og kvinder. Behandlingen er en kombination af akupressur, lymfedrænage, ansigtsmassage og opstramning af muskelmassen. Den skaber forbindelse til kroppens energibaner, kredsløb og nervesystem, og virker samtidig udrensende.

Beauty Angel Lys

Med klinisk dokumenteret effekt, er Beauty Angel Lyset en effektiv og sikker behandling, som giver en glat og sund hud. Kollagen stimulering er hjørnestenen i Ansigtsbehandlinger, fordi kollagen giver fylde og styrke til rynker og slap hud, indgår i sårheling ved f.eks. urenheder og udbrud, opbygger struktur og gør huden glat ved store porer, ar og strækmærker.

Anti Rødme Ansigtsbehandling

En behandling der hjælper dig der har en hud der er let til meget, sensitiv dig med hudlidelser og overfølsomhed med at reducere rødme eventuelt betændelse dig der ønsker at få ro på din hud og dig der søger hjælp til at analysere og få huden i ro.

Hud Analyse

Denne behandling er en behandling hvor jeg undersøger din hud og tilstand. her kan jeg anbefale produkter til din hud. og jeg vil give dig lovtil at mærke og fornemme produktet i sin rene form på din hud. det også til dig der er ked af din hud og som mangler en plan for hvad du skal gøre med dem som eventuelt kan handle om et forløb