SKINPEN - også kendt som microneedle

Denne slags behandling er til dig, der gerne vil se resultater og give din hud en gennemgående luksus behandling samt opnå en smukkere glød og en bedre forudsætning for kollagen i din hud.

Microneedling er en behandling, der har til formål at forbedre en række hudproblemer, såsom store porer, strækmærker, pigmentforandringer og rynker ved hjælp af små tusinde mikro-penetreringer i huden. Behandlingen udføres med en microneedling kaldet SkinPen, der med sine tynde nåle penetrerer huden og stimulerer hudens fibroblaster, så der dannes kollagen.

Den naturlige vej til ensartede bryn

Behandlingen består af følgende seks faser:

  1. Afrens & dybderens af huden ved brug af Ablutio Milk & Deep Clean
  2. Peeling med Medex Bio Soft Peeling
  3. Desinfektion af huden for at fjerne overskydende bakterier 
  4. SKINPEN, som den første microneedling-enhed i verden, er SKINPEN godkendt af lægemiddelmyndighederne, og er samtidig klinisk dokumenteret til at behandle ar i ansigtet efter akne. Derudover vil den optimere din kollagen, reducere pigmentering og forfine huden generelt. Behandlingen er både sikker og effektiv. SKINPEN er relevant for personer fra 18 år og op efter. Ved udførelsen af SKINPEN udsætter vi huden for kontrollerede mikroskader for at øge hudens forsvar samt evne til at regenerere sig selv. Derved optimeres den naturlige sårhelingsproces i ansigtet
  5. Benyttelse af Ampul Serum og maske samt lysets kraft fra Beauty Angel

6. Behandlingen afsluttes med Vital v Cover K inkl. faktor

1X3A9302_480x480
Hudpleje- og skønhedsklinik i Odense Havn

HVAD KUNDERNE SIGER OM SOOUL SKØNHEDSKLINIK